Varovanje podatkov in zasebnost

Kot kupcu vam pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov. S potrdilom nakupa dovoljujete, da  OBLAK aktivna oblačila d.o.o. , Proizvodnja oblačil, Zasavska cesta 60/a,4000 Kranj, z namenom izpolnjevanja ali uveljavljanja pravic iz pogodbenega razmerja in z namenom obveščanja vzpostavi, vodi, vzdržuje in upravlja z vašimi osebnimi podatki neomejeno časovno obdobje. Podjetje OBLAK aktivna oblačila d.o.o. zagotavlja varstvo osebnih podatkov po Zakonu o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS št. 86/2004).

 

Kot kupec lahko kadarkoli po elektronski pošti zahtevate, da v roku 15 dni trajno ali začasno prenehamo uporabljati vaše osebne podatke za namen neposrednega trženja. O prenehanju vas bomo po elektronski pošti obvestili v petih dneh po prejemu vaše odjave.

 

Obvezujemo se, da bodo kakršnikoli osebni podatki pridobljeni preko spletne strani www.oblakactivewear.com  v celoti ostali v lasti podjetja OBLAK aktivna oblačila d.o.o. in bodo služili izključno za potrebe izvedbe in dostave naročila. Z vsemi posredovanimi osebnimi podatki bomo ravnali v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

 

 

Vrh strani